Chez Bruno Logo

Om os

Fransk spisehus med en hyggelig og uformel stemning

Vores spisested har to opdelte rum; en lille hyggelig lounge og et lidt større rum. Vi lægger stor vægt på at være et fransk spisehus med en mere hyggelig og uformel stemning et end klassisk fransk brasserie. Det er vigtigt for os, at alle vores gæster føler sig velkomne.

Vi serverer mad á la carte bestående af få, men gode franske specialiteter som f.eks. vores famøse frølår eller særlige chokoladekage. Vores á la carte byder bl.a. på forretter som f.eks. klassisk fransk løgsuppe, stegte kammuslinger eller fricassée af frølår. Til hovedret kan du bl.a. få serveret andelår confit, stegt oksebavette eller dagens fisk.

Derudover er det også muligt at få en særligt sammensat teatermenu, hvis du efterfølgende skal ind og se en forestilling på Det Ny Teater lige ved siden af vores restaurant.

Til god mad er det et must med god vin – derfor finder du også et stort udvalg af kvalitetsvine og champagne fra Frankrig på menukortet på vores franske spisested.

Har du lyst til bare at komme forbi vores spisested for at nyde en god kop kaffe, en øl eller et godt glas vin uden at behøve at bestille mad, så er der også mulighed for det. Er du til en god kop kaffe, anbefaler vi, at du prøver vores friskmalede kaffebønner serveret med vores skønne chokolade-nougatinekage og yoghurt med hyldeblomst til.

Historien om Chef Brunos karriere

Bruno er født og opvokset i Frankrig, hvor han startede sin karriere som uddannet kok i Nantes tilbage i 1988. Efterfølgende fulgte ansættelser som kok på restaurant l’Ecluse og i La Maison du Danmark på Champs-Elysées i Paris. Næste stop på rejsen for franskmanden med passion for gourmetmad blev Michelin-restauranten Kong Hans Kælder i København, hvor Bruno blev ansat som Chef de partie i 1990.

Efter at have arbejdet ihærdigt i køkkenet på Restaurant Kong Hans Kælder med kollegaer som Daniel Letz, blev Bruno i 1993 indkaldt af det franske militær for at aftjene sin værnepligt i Frankrig. I stedet for at gøre tjeneste i militæret på traditionel vis blev han tilbudt at arbejde som privat køkkenchef for General Bonavita og Médaille de la Défense National.

Da Bruno returnerer til Danmark i 1994, ansættes han som souschef på den italienske restaurant Rugantino, hvorefter han tilbydes stillingen som souschef på Restaurant Kong Hans Kælder. Her arbejder han så godt sammen med den daværende køkkenchef, Daniel Letz, at Bruno takker ja tak til stillingen som køkkenchef på Daniel Letz’ nyåbnede restaurant, Le Saint Jacques, i 1997.

Efter nogle år som køkkenchef på Le Saint Jacques vender Bruno tilbage til Restaurant Rugantino i 2002. Det første år er Bruno ansat som souschef, og de efterfølgende seks år som køkkenchef. Den næste og sidste ansættelse for Bruno bliver som køkkenchef på Café Theodors på Østerbro, som varer frem til slutningen af 2012.

Efter at have arbejdet i andres tjeneste gennem mange år og have samlet erfaringer indenfor dansk, fransk og italiensk kogekunst, har den nu så passionerede franskmand besluttet sig for at tage springet og realisere sin drøm – drømmen om at blive selvstændig og skabe et lille, hyggeligt fransk brasserie med fokus på mad af høj kvalitet og plads til at være nærværende overfor sine gæster.

Det er ikke til at undgå at bemærke Brunos passion for mad, når han befinder sig i køkkenet. Når der er tid til det, kommer han gerne ud i restauranten og hilser på gæsterne, og han fortæller også med stor passion om sine franske specialiteter og fransk madlavning generelt.

Fransk brasserie


Få en gastronomisk oplevelse og en enestående aften hos Chez Bruno på Vesterbro.

​Chez Bruno  er et lille hyggeligt spisested og fransk brasserie med plads til ca. 60 gæster indenfor – og med enkelte borde udenfor i de varme måneder.

Vi er et fransk spisehus beliggende i centrum af København V, og vi ligger lige op ad Det Ny Teater på grænsen til Frederiksberg.

Afhold dit selskab på vores spisested

Ud over at servere en særligt sammensat teatermenu samt á la carte afholder vi også selskaber på vores spisested, hvor vi naturligvis sørger for at servere lækker fransk mad, der passer til selskabet.

Du kan f.eks. afholde en barnedåb, konfirmation, fødselsdag, reception eller et bryllup hos os. Efter aftale er der også mulighed for, at vi tilbereder mad til selskaber ud af huset, hvis du foretrækker vores franske specialiteter, men ønsker at afholde selskabet et andet sted.

Kontakt os og bestil bord på vores franske brasserie

Ønsker du at spise lækker mad på et fransk spisehus? Eller skal du ind og se en forestilling på Det Ny Teater, og ønsker du en særlig sammensat teatermenu, der er med til at sætte stemningen inden forestillingen? Kunne du tænke dig at afholde et selskab hos os, eller ønsker du at bestille mad ud af huset til dit arrangement?

Uanset hvad skal du ikke tøve med at kontakte os for at høre mere om de forskellige muligheder. Det gælder naturligvis også, hvis du har nogle spørgsmål ift. allergener eller lignende.

Vi kan med fordel kontaktes på telefon 33 23 46 77, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail kontakt@chez-bruno.com. Det er de samme kontaktinformationer, du skal bruge, hvis du ønsker at bestille bord, men det har du også mulighed for at gøre nemt og hurtigt via vores online bookingformular.

Vi ser frem til at give dig og dine ledsagere en god oplevelse på et fransk spisehus!​